Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  10 Spørsmål og svar

  1 ) Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
  Stabilt forhold, vi har vært sammen i snart 7 år. Og vi har det ganske så bra sammen.


  2 ) Hvor vil du være om 10 år?
  En god jobb, mamma til 2 kanskje? Eget småbruk og lever drømme livet. Med hest, hund, gjeiter, kaniner og katt.


  3 ) Ditt syn på religion
  Alle skal få tru på hva dem selv vil, det har jeg ingenting imot, men når religion dreper, er jeg totalt imot. Jeg er selv ikke kristen men respekterer at andre har sin tru. Så lenge det ikke blir kastet på meg. Mye innenfor religion er jeg totalt imot. Men det er meg. Følg bibelen, koranen eller what ever. I dont care!

  4 ) En del av livet ditt du ikke savner
  Da jeg var ekstremt psykisk syk. Savner ikke alle innleggelsene, medisinene, selvskadingen og alle selvmordsforsøkene. Jeg er utrulig glad jeg står her i dag og endelig kan leve ett nesten ett helt normalt liv.
  5 ) Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
  Væren, enkelte ting passer og andre ting passer absolutt ikke.

  6 ) Hvordan du håper framtiden vil være
  Jeg håper på en flott fremtid, jeg håper på en fremtid for menneskeheten uten krig og store naturkatastrofer. Men jeg vet det er umulig. Min største frykt er krig her til lands. Derfor håper jeg vi vil slippe dette.


  {Jeg har en bikkje som elsker å danse forran kameaet}

  7 ) 3 favorittsanger
  Sabaton - Rise of Evil
  Sabaton -The Last stand
  Sabaton - The last battel


  8 ) Et sted du vil flytte til eller besøke
  Spania. Jeg vil helt klart flytte til Spania.

  9 ) Dine favorittblogger
  http://sophieelise.blogg.no/
  http://etvennligpuff.blogg.no/
  http://babybloggerne.no/


  10 ) En av favoritt tv-seriene dine
  Doctor Who, jeg ELSKER Doctor Who! God damn! En fantastisk serie!

  {Bilde lånt fra BBC}

  #Spørsmålogsvar #Mammablogg #Mamma #Familie #Hverdag #Tanker #Barelivet #Vår2017

 • 22.03.2017
 • //
 • Kl.00:09
 • //
 • Personlig
 • //
 • 5 kommentarer
 • Ett liv uten deg

  Du har kommet, kommet for å bli. Du kom som en rakett for 1 år og 8 mnd siden.
  Du forandret livet mitt, fra første sekund. Du viste meg hva kjærlighet er. Du viste meg hva livet betyr.

  Jeg kan ikke lenger forestille meg ett liv uten deg, ett liv uten barn. Jeg forstår ikke hvordan jeg kan ha klart å leve uten deg. Det er oss to mot resten av verden.
  Jeg gleder meg for hver dag, gleder meg til nye ting å oppleve med deg, uansett om det er en god eller en litt tøffere dag, så ser jeg alltid tilbake på at jeg har det som plomma i egget.
  Jeg ville ikke gjort en eneste ting annerledes, så lenge jeg har deg.  Jeg er fremdeles redd, jeg er fremdeles bitt av angsten. -Angsten for å miste deg.
  Det er vondt, og tankene og redselen kan plutselig komme. Uten forvarsel.
  Hvorfor den kommer. Jeg aner ikke. Kanskje fordi du er den jeg setter over alle andre. Det
  er aldri noen som kan ta din plass, jeg er redd jeg vil miste deg, og den plassen du har her, vil stå tom.  Selv om jeg blir sint og oppgitt, betyr ikke at jeg ikke elsker deg, langt ifra. Jeg blir så redd for at du ikke passer på. Jeg blir så redd noe vil skje med deg. Jeg er redd du ikke helt ser konsekvensene av dine handlinger riktig enda. Noe du absolutt ikke kommer til å gjøre før om mange mange år frem i tid.
  Men likevel, at jeg kanskje blir sint og oppgitt, har lyst til å vri meg i tårer. Er aldri fordi DU har gjort noe mot meg. Det er fordi det er JEG som er redd.
  Redd for å miste deg.

  Vesle jenta mi, det har bare gått 1 år og 8 måneder siden du kom for å hilse på oss for første gang. Men uansett hvor mange år det har eller vil gå, vil jeg alltid elske deg like høyt. Jeg kan ikke forestille meg hvor vondt foreldre som mister sine barn har det. Det gjør meg vondt å tenke på dere, men samtidig fy søren og sterke dere er.  Kjære Stine, ett liv uten deg, er ingen liv for meg. Du endret meg brått, og gud som jeg elsker deg for det. Du er verdens herligste datter, som både gir meg, håp, tro og kjærlighet.

  #Mammablogg #Familieblogg #Famile #Kjærlighet #Datter #Morogdatter #Mars2016 #Vår2016

 • 20.03.2017
 • //
 • Kl.19:54
 • //
 • Tanker
 • //
 • 7 kommentarer
 • Ridetur og spenning i hverdagen

  Denne helgen har både vært fantastisk, slitsom, koselig og strevsom.
  Jeg har brukt god tid i stallen og i går fikk jeg meg en skikkelig god ridetur. Noe jeg virkelig har savnet. Det var godt å komme seg opp og ut på en lang tur. Det samme gjorde vi i dag, vel jeg leide Tanja og datteren til ei i stallen fikk ri.
  Det var veldig slitsomt men også utrulig koselig.  Jeg har begynt å trene opp musklene på gamle mor, hun har stått litt nå i vinter pga. en del skader. Nå har vi endelig startet opp for fult igjen, og det er så deilig og holde på i stallen. Spesielt å sette seg opp i salen igjen. Nå håper jeg at jeg får til noen ridetimer for å fokusere mer på sitsen min igjen. Helt utrulig hvor ødelagt den blir etter å ha ridd mye på tur. Man legger på seg så mye uvaner man helst skulle vært foruten.  På lørdag reiste jeg ned på jobben til samboer, da de hadde innbrudd av FLAX-banden for en uke siden. Det har vært mye å gjøre der nede etter innbruddet. Men nå er heldigvis det meste på plass igjen. Jeg skal være ærlig å si at jeg er glad det er over, og de nå sitter inne.
  Det var ekstremt ekkelt da alarmselskapet ringte han, og han løp ut døren for å komme seg ned på jobben, med øksa i hånda. Han var heller ikke hjemme før klokken var 6 på morgen, og jeg satt hjemme livredd. 
  Så jeg hjalp Robert med endel ting på jobben i går, så han fikk blitt ferdig til normal tid. Veldig deilig og bruke kroppen, men også slitsomt. Spesielt når man ikke er noe flink på annet enn hva man vanligvis gjør hjemme. 

  Så skal jeg sitte godt plantet i stolen resten av kvelden, og bare slappe helt av før jeg skal snorke meg inn i ett helt nytt døgn! 


  Riktig god søndagskveld videre=) 

  #Hverdag #Mammablogg #Hest #Hesteliv #Hesteblogg #Helg #Mars2017

 • 19.03.2017
 • //
 • Kl.20:34
 • //
 • HesteLiv
 • //
 • 0 kommentarer
 • På tide med søsken snart?

  Jeg som er oppvokst med 2 brødre, ser for meg det å være alene barn som veldig trist.
  Jeg skulle ikke vært mine brødre foruten. De er så å si hele verden for meg nå i voksen alder. Samboer har ei søster, men han kjenner henne ikke. Hun bor i svergie og de har lite kontakt.
  Så for han er det ''normalt'' og være alene.
  Her i huset tenker jeg veldig på at det kanskje er på tide med en til snart. At det ville vært koselig, og enda mer hektisk enn hva hverdagen allerede er. Det er heller ikke bare jeg som begynner å føle litt på denne følelsen. Vel, nå har vi fått spørsmålet ''Når kommer nestemann da?'' rett etter Stine ble født. Men nå begynner også folk å spørre oss oftere.

  Jeg sa jo fra jeg fikk Stine på brystet ''Dette gjør jeg gjerne igjen''. Så jeg har absolutt ikke noe problem med tanke på en ny fødsel. Men jeg vil heller ikke være den eneste i forholdet som vil ha enda ett barn. Nå ønsker jeg at vi kan planlegge ett svangerskap, og være med på hele svangerskapet og ikke bli snytt for halve.


  {Bilde av Stine fra Torill Kjørum}

  Det blir nok ingen lillesøster eller lillebror med det første. Men jeg håper det kommer en dag, jeg håper vi blir klare for det. Jeg ser også for meg at det må være utrulig trist og være alene barn når du blir eldre og foreldrene går vekk. Jeg vil at Stine og en. Evt. Lillesøster eller lillebror kan trøste hverandre, stå i det sammen. Være sterke sammen.

  Men er det noe som skremmer meg, om vi skulle bestemme oss for å få en til. Er det om jeg vil bli like glad i nestemann, eller bli mindre glad i Stine. Det er en stor frykt for meg. Jeg er redd jeg kanskje ikke vil klare og være like glad i begge to.

  Jeg er også redd for at Stine vil føle seg mindre verdt, eller føle seg satt til side. Selv om hun er ekstremt omsorgsfull, så vil vel den første tiden med en baby være tøff. Men dette er bare spekulasjoner i mitt hode. Uten at jeg vil få svar før det eventuelt vil skje.
  #Familie #Barn #Mammablogg #Kjærlighet #Drømmer #Tanker #Vennskap #blogg
   

 • 18.03.2017
 • //
 • Kl.19:55
 • //
 • Kjærlighet
 • //
 • 0 kommentarer
 • Vi fikk barnehageplass

  Jeg hadde så vidt slått opp øynene da jeg hører jeg får en mail tikkende inn i innboksen på mailen.
  ''Tilbud om plass i barnehage'', overlykkelig over å endelig få svar løp jeg inn på stua, dro frem pc?n og trykket meg inn på mailen for så inn på kommunens hjemmesider, for å takke ja.


  Det var første valget hvor hun fikk tilbud om plass, så jeg var ekstremt glad for det. I denne barnehagen kjenner jeg flere foreldre som har barn også. Så jeg vet det er en god barnehage. Barn og foreldre trives godt i den.
  Stine vil ha så godt av å begynne i barnehage nå. Jeg gleder meg utrulig mye, ikke bare på hennes vegne. Men det skal bli ekstremt deilig og få henne ut i barnehagen også. Det er relativt slitsomt å gå hjemme ett ekstra år.  Mange som har trudd jeg har hatt ''ferie'' når jeg har gått hjemme med Stine. Men ferie, HA!
  Det har absolutt ikke vært noen ferie. Det har vært fulltidsjobb ganger 2.
  For å være helt ærlig, så hadde jeg gått hjemme med nummer 2 også ett ekstra år. Da jeg trives godt med det, og liker å få med meg alt det nye. For meg så er det alt for tidlig å la barn starte i barnehage høsten det året de fyller ett år (eller tidligere).
  Barn har så godt av å være med foreldrene sine. Og har man mulighet så syntes jeg virkelig
  at flere skal gjøre det. Men det er også hvis barnet kan trives.  Sefølgelig så er det nok mange barnehagetanter som er uenig med meg her. Jeg har heldigvis møtt både en barneverns pedagog som mente jeg har gjort det riktige her. Spesielt siden jeg hadde mulighet til det.

  Uansett hva man velger er det jo fordi det passer deres familie. Man skal ikke tenke på hva alle andre rundt trur og tenker. Men nå føler jeg faktisk det har blitt mer tabu å gå ett ekstra år hjemme med barna.

  Jeg hadde aldri valgt om igjen nå. Jeg hadde gjort det samme igjen, helt klart. Uansett hvor sliten jeg er på kveldene og hvor oppgitt jeg er på dagtid. Så er dette en tid jeg ALDRI vil få oppleve igjen med vesle mor.  
  #Barnehagestart #Familie #Mammablogg #Mamma #Barnehage #Mars2017 #Vår #Barn #Kjærlighet #Lykke #Tabu

 • 17.03.2017
 • //
 • Kl.20:42
 • //
 • Stine
 • //
 • 4 kommentarer
 • Kreativiteten til nye høyder

  Nå går det virkelig i ett her hjemme. Det går ikke ett sekund uten at Stine er aktiv med ett eller annet svært kreative påfunn.

  Det har nå blitt en risiko og gå på toalettet. Eller snu blikket bort i ett halvt minutt.
  Gjør vi det, så er det mye mulig hun har funnet på noe nytt.

  I dag har jeg hatt hele 2 opplevelser.

  Jeg måtte tisse og løp på toalettet, når jeg åpner døra ser jeg Stine sitter i den ene kjøkkenskuffen, lettere forfjamset over hva som luktet og lå rundt henne.
  Mens jeg nærmet meg henne så jeg at hun hadde vært på kjøkkenbenken og hentet seg sprøstekt løk, som hun da hadde tømt OVERALT. Sokkene var innsauset i sprøstekt løk.
  Jeg tok støvsugeren fatt. Vasking av gulv måtte vente, da vi hadde det relativt travelt.
  Skal si sprøstekt løk gjør gulvene seige. 

  Vi reiste så på butikken, å når vi endelig kom hjem så oppdaget jeg at hun også hadde ordnet med maten til Waldemar, alt tørrfôret til Waldemar hadde hun helt over i vannskålen, så han hadde jo da ikke tilgang på friskt vann eller annet tørrfôr enn hva som lå på gulvet rundt.  Hun har virkelig funnet ut at det er mye hun kan drive med om dagen, og det går ikke mye tid til å kunne ta øynene bort fra jenta.

  MEN, det er jo alltid ett men, det er jo så morsomt nå som det virkelig skjer ting. Det kommer 2-3 nye ord daglig. Hvor morsomt er ikke det? Og det at hun virkelig vil utforske ting, ser jeg på som ett sunnhetstegn.
  Det er jo krevende, men ekstremt morsomt.


  Og dagene? Jo de flyr av gårde.  #Mammablogg #Familie #Barn #Kreativitet #Hverdag #Kjærlighet #Mammahjerte 

 • 16.03.2017
 • //
 • Kl.22:54
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 2 kommentarer
 • 5 Ting jeg må bli flinkere til

  Jeg er vel som de fleste andre... Utrulig dårlig til enkelte ting.
  Jeg har nå funnet ut at jeg skal skrive en liste på 5 ting, over ting jeg virkelig er nødt til å
  bli flinkere på.
  Dette er også ting jeg virkelig skal prøve å få gjort noe med. Så jeg vil skrive en fortsettelse ang disse 5 tingene i april, for å se om jeg finner en fremgang eller ikke.   

  Her kommer 5 ting JEG må bli flinkere til:

  1. Ikke tenke så negativt om meg selv hele tiden.
   Jeg har ikke selvtillit. Dette er noe jeg virkelig burde jobbe med. Heve hodet, og slutte å tenke på hva alle andre syntes og trur om meg.
  2. Gi litt mer faen
   Og med det mener jeg, at jeg ikke skal la meg hesje mer. Stå opp for meg selv og min familie. Jeg skal rett å slett gi faen i hva andre mener er best for oss. Å heller finne våre egne løsninger for oss.
  3. Bli flinkere med kostholdet.
   Jeg er nødt til å bli flinkere til å spise regelmessig. Jeg nådde målet jeg hadde tidlig i høst/vinter. Men igjen så raste jeg ned i vekt så fort målet var nådd. Nå er det på tide og skjerpe seg. Jeg må også slutte å drikke brus hver kveld når ungen har lagt seg. Og spise godt i uka. Kun helger. Tviler på at dette er noe jeg vil klare og opprettholde. Men jeg skal prøve så godt jeg kan.
  4.  Bare være meg selv og være en god nok mamma for Stine.
   Stine trenger ingen til å fortelle mammaen hvem henne er. Det er det kun jeg som kan finne ut av.
  5. Holde mer kontakt med vennene mine.
   Ikke at jeg har veldig mange venner. Men de få jeg har. De har jeg nært. Selv om vi lever hver våre liv og hektiske liv. Så må jeg bli flinkere til å holde daglig kontakt. Både i det virkelige liv, tlf, facebook og blogg. Enkelt og greit.

   Så nå gjenstår det å se. Er dette noe jeg kan klare. Eller ikke? Jeg skal prøve så godt jeg kan. Lista er også hengt opp på kjøleskapet så det er lettere og huske mine mål

   Har du noen ting du må bli flinkere til ? 

  #Mammablogg #Familie #Mål #Mars2017 #Venner #Kosthold #Barn #Selvtillit #Hverdag #Vår2017

 • 13.03.2017
 • //
 • Kl.14:01
 • //
 • Helse
 • //
 • 5 kommentarer
 • Kvinnedagen, hvorfor?

  Jeg har aldri helt skjønt greia med kvinnedagen.
  8 mars, dagen i dag. Hva er greia?

  For meg så er dette noe jeg virkelig ikke har forstått. ??Herre gud så dum hu må være?? ? tenker du vel nå.
  Men jeg kan dessverre si at jeg aldri har forstått det. Jeg har aldri skjønt hvorfor vi kvinner skal ha en egen dag vi kan skrike høyest på.
  Vi har jo også mannsdagen 7 oktober, men hvorfor hører vi så lite om den? Bor vi ikke i ett land med likestilling?
  Vel neida.. Vi har ett stykke å gå, før vi kan si at vi bor i ett land med 100% likestilling.  Men likevel.
  For meg så er det viktig at vi tenker på at vi er kvinner hver eneste dag. La oss feire at vi er kvinner. At vi står for likestilling, og imot kjønnsdiskriminering.

  Hvorfor trenger vi bare en dag i året? Hvorfor kan vi ikke være stolte hver eneste dag? Hvorfor bruker vi ikke sosiale medier mer for å fremme kvinners rettigheter eller mannens rettigheter?

  Det er ikke bare kvinneundertrykkelse lenger. Vi har også blitt fæle til å undertrykke mannfolk.

  Jeg vil ikke bare bruke dagen i dag på å være stolt over at jeg er kvinne, jeg vil bruke hver dag, hver mnd, hvert år til og være stolt. Jeg vil heie på alle. Men ikke bare oss kvinner. Også menn. Jeg er for likestilling.

  Jeg trenger ikke denne dagen på å være stolt. Virkelig ikke.

  Men uansett så vil jeg respektere alle dere som virkelig går inn for å ha en egen dag. Men da skulle jeg også ønske at dere som digger kvinnedagen også er for mannedagen.
  Kall meg gjerne naiv. Jeg gir blanke. Jeg trenger bare ikke en egen dag på å tørre være kvinne.

   

  #8Mars #Kvinnedagen #Meninger #Tanker #Mars2017

 • 08.03.2017
 • //
 • Kl.11:41
 • //
 • Personlig
 • //
 • 8 kommentarer
 • IKEA og gårdsbesøk

  Det har vært stille fra vår side i helgen. Det er en enkel grunn. Jeg har vært på IKEA og handlet skrivebord og stol. Skal si jeg har blitt fornøyd med resultatet her hjemme, jeg har fått ut en stor hylle, som har tatt ekstremt med plass. Så har jeg nå fått meg ett lite kontor hjørne. Noe som har blitt utrulig fint.
  Til og med samboer syntes det har blitt utrulig fint her. Han er nesten mer gira enn meg. 
  Til våren skal vi også legge nytt gulv med varmekabler og få nye vinduer. Så nå begynner jeg å få en følelse av at jeg har ett hjem å komme hjem til. Noe som er ganske utrulig ettersom at jeg har bodd her i nesten 7 år.  Det er ufatelig deilig nå når ting endelig løser seg litt her hjemme.
  Skal prøve å få tatt litt bilder nå før vi skal pusseopp. Så det blir litt før og etter bilder av stua. 
   


  På søndag var vi hos en venn av oss og hilste på. Hun har flyttet på en stor gård og hadde nå fått mange gjeite killinger. Så vi tok med oss Stine for å se og kose på dem.
  Stine syntes det var litt skummelt med så mange gjeiter og da spesielt når den ene hoppet på ryggen hennes. Men det gikk også fort over. Så lenge hun satt på fanget mitt. Da følte hun seg trygg og sa BÆ i ett sett med de søte små.


  Vi har med andre ord hatt en hektisk helg, hvor det har skjedd ting hver dag. Jeg har stor kost meg, og føler meg så utrulig heldig som har så mange flotte mennesker rundt meg, som blir med på ting, inviterer oss på ting og gjerne hjelper oss om vi skulle trenge noe hjelp.
  Gode venner er gull verdt!

  #Familie #Mammablogg #Blogg #Hjem #Gård #Gårdsbesøk #Barn #Gjeiter #Hverdag #Kjærlighet #Dyr #Venner #IKEA #Mars2017

 • 06.03.2017
 • //
 • Kl.22:06
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 0 kommentarer
 • 3 saker jeg brenner for

  1) Barnevernet
  - La flere gode historier komme frem i lyset. Ikke alt det negativet. Barnevernet har også så ufattelig mye bra arbeid. Dessverre leser vi sjeldent om dem. Noe som skaper frykt og engstelse for nettopp barnevernet.

  2) Vaksineprogrammet
  - Hvem ønsker vel ikke å vaksinere barna sine? Eller la oss si, du har ett venne par eller er foreldre selv for ett barn som ikke kan vaksinere seg pga. hjertefeil. Når du da ikke vaksinerer øker du risikoen for at dette barnet kan bli smittet av enkle sykdommer vi kunne hindret, barnet kan da i verstefall dø.
  Slapp helt av, du får ikke vaksiner for at andre skal lese tankene dine.

  Hvem ønsker det på samvittigheten? Det er livreddende arbeid å vaksinere.
  Dette er ett tema jeg engasjerer meg sterkt for.

  3) Dyrenes rettigheter
  Altså, til en viss grense. Jeg er opptatt av at dyr skal ha det bra, at vi skal innføre dyrepoliti. 
  Men jeg kan spise kjøtt uten dårlig samvittighet. Jepp, dobbeltmoral tenker vel du som sitter på andre enden nå?! Men hey, la folk få gjøre som de selv vil. Jeg har nå faktisk fått bestilt vegetar mat av ei i Re, for å se om det kanskje kan være noe vi vil innføre en eller to ganger i uka. Men med barn, så er det viktig med kjøtt i kroppen. Det er faktisk mulig og bry seg om dyr, og spise kjøtt samtidig. Men jeg bruker ikke pels, har begynt å innse hvordan sminkeprodukter og barne produkter som er testet på dyr. Dette er da ting jeg skal slutte å bruke. Men jeg kaster ikke all sminka nå, for så å kjøpe nytt. Det er måte på hvor god råd jeg har også. Men etterhvert som jeg trenger nytt, blir det produkter som ikke er testet på dyr. 


  Har du noen saker du brenner for ?


   

  #Barnevernet #Vaksineprogrammet #Dyrenesrettigheter #3ting #Familie #Mamma #Blogg

 • 03.03.2017
 • //
 • Kl.22:30
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 3 kommentarer
 • Mammarollen - 100% ærlig

  Jeg skal ikke rose male hverdagen. For det er faktisk ikke bare rosenrødt.

  Joda, det er sant det de sier, du blir overveldet første gang du får mini deg oppå brystet. Den fantastiske følelsen som bare velter over deg. Men den er der og da. Den varer ikke evig.
  Ikke at det er en følelse du glemmer. Det kommer aldri til å skje. Men den vil gå i glemmeboka alle gangene du holder på å rive av deg håret i frustrasjon.

  Det er ikke alltid det er like lett å være førstegangs mamma. Du får tips og råd fra alle hold. Tips og triks som gjerne ikke hjelper på deg eller barnet ditt. Det funka for dem tipset kommer fra men ikke hos deg. Fortvil ikke. Du finner tilslutt dine måter.

  Noen ganger ønsker du å rive av deg alt håret, og kanskje du får en enorm trang til å bare løpe vekk, la ungen gråte. Den er uansett utrøstelig.  Det er faktisk helt normalt. Det går nok bra skal du se. Det bare føles maktesløst der og da. Kanskje ikke så rart? Det er ditt første barn. Alt er nytt og uvant. Det gjelder også sikkert barn nummer 2 og 3 også. Ikke bare det første.

  Noen ganger har ikke ungene kontroll over armer og ben.. Du får gjerne en knyttneve eller to i trynet.. 

  Det er ikke første gang og helt klart ikke siste gang. Du kommer til å forgude alle de timene barnet sover, du vil elske sofaen eller godstolen. Du vil nok ikke makte å rydde og vaske resten av kvelden. Det er bare en super følelse og ligge og dra seg, etter en lang dag med hyling, skravling, leking og turbo.

  Bleier. Japp, bleier.. Det blir ikke mer delikat enn det. Noen ganger kommer det en odør som lukter ikke bare verre en søpledynga.. Men det lukter så grusomt, at du vrir deg av ditt eget spy som har satt seg fast i halsen fordi du ikke kan forlate barnet på stellebordet.. Eller hva med de gangene hvor du står i ett bleieskift, og barnet finner ut at nå setter jeg i gang med å fjerne ALT. Å du står der, er du heldig er det du som blir dekket til av alt sammen.

  Eller gulp.. Masse gulp. Stine var ei jente som gulpet mer enn en flodhest om dagen. Nå vet jeg ikke om flodhester gulper.. Men du skjønner tegninga.

  Du vil elske alle gangene du får barnepass, og tilbe besteforeldrene. Det er så utrulig deilig og få ro til å gjøre hva du vil. Jeg tror ikke man er riktig skrudd sammen om man ikke liker en time eller to med alenetid, etter at man har fått barn. Joda sitter jeg på andre siden av landet med barnefri, så er jeg passe fortvilet over å ha etterlatt Stine hjemme hos besteforeldre. Jeg kan gråte i times vis, fordi jeg angrer. Men det er jo så godt å få litt tid for oss selv også. Det innser jeg ikke før jeg kommer hjem igjen. Håper jeg har lært til neste gang.

  Mamma livet er hardt, brutalt, fantastisk, slitsomt, aldri kjedelig, morsomt, artig, herlig.. Mamma livet er mamma livet. Det er bare slik livet plutselig ble.
  Mamma livet er slik livet vil være, slik livet SKAL være.
  Mamma livet byr på at du ALDRI skal ha flere barn, men det kan snu på sekundet før du blir så verpesyk at du tror du dør, om du ikke får en baby til.
  Mamma livet byr på utfordringer, dårligsamvittighet, kjærlighet, sinne og frustrasjon.

  Mamma livet er herlig. Jeg skulle aldri vært det foruten.


  #Mammablogg #Familie #Kjærlighet #Omsorg #Oppgitt #Mars2017 #Barn #Verpesyk #Baby #Blogg #Mamma #Livet 

 • 03.03.2017
 • //
 • Kl.12:01
 • //
 • Mamma
 • //
 • 6 kommentarer
 • Vår i luften

  Vi er endelig kommet oss til mars måned. Den første vår måneden.
  Det er så utrulig deilig, og vi har jo vært som tilsier at det endelig er vår også. Solen som skinner, varme i luften, snøen som smelter.

  Jeg vet av mine snart 27 år på denne jorden, at Mars er en mnd. som gjerne kan lure oss, plutselig kommer det metervis med snø igjen. Men nå håper jeg at året 2017 vil gi oss en god måned med masse varme og kjærlighet.


  Det blir lysere ute, stemningen inne blir lettere og sinnet blir gladere. Hvor fantastisk er ikke det?
  Jeg sitter og ser på bilder fra tidligere vår og sommer. Som jeg gleder meg. Jeg gleder meg til makrellen kommer, grillen kan fyres opp å grille middager nesten daglig. Jeg gleder meg til å være mer ute uten så mye klær. Å leke med Stine. Jeg gleder meg til hesten skal på sommerbeite. Å ikke minst, så gleder jeg meg til å endelig få gått litt turer med Waldemar.

  Jeg gleder meg til 17 mai, med masse is, pølse og kaffe.  Jeg gleder meg til alle i vårt langstrakte land, endelig kommer ut av hulene sine, hilser og sier ??Hipp hipp hurra?? og ??Gratulerer med dagen??. Jeg gleder meg til 17 mai toget, og en utslitt unge på kvelden. Jeg gleder meg så mye.

  Nå kan våren få komme for fult. Så kan sommeren tre like etter. Det er nå livet vårt endelig begynner igjen. Etter flere måneder i hi.  #Mammablogg #Familie #Barn #Vår #Hverdag #Mars2017 #Sol #Varme 

 • 02.03.2017
 • //
 • Kl.13:44
 • //
 • Hverdag
 • //
 • 6 kommentarer
 • 10 ting du ikke viste om meg.

  Jeg tenkte og la dere bli litt bedre kjent med meg, og hvem jeg er.

  1) Jeg digger Sabaton
  Jeg har fått konsert billett 26 mars i bursdagsgave. Musikken er så ekstremt kraftig og  mektig. Jeg får gåsehud hver gang jeg hører på dem. På konserten, skal man ikke se bort ifra at det kommer noen tårer. Bare fordi det er mektig.

  2) Har fått en forkjærlighet for Chinese Crested.
  Beste hunderasen jeg har eid. Og slippe røyting og hår overalt, er helt fantastisk.

  3) Jeg elsker og handle til Stine, hesten og bikkja, fremfor meg selv.
  Ikke at Stine får hva hun peker på.. Men klær og interiør. Det er supert morsomt!
  Både Tanja og Waldemar får litt mer enn hva de trenger.. I følge samboer er det bare rot og bortkasta penger.. MEN man vet aldri når man får brukt for ting. ? Japp? Mannfolk er en egen rase?

  4) Hater bortskjemte drittunger.
  Gjør alt i min makt for at Stine ikke skal bli det selv. Hun får absolutt ikke det hun peker på.. Med mindre det er vann eller frukt.

  5) Jeg er avhengig av kaffe.
  Noe jeg har vært siden jeg var 2-3 år. Får jeg ikke kaffen, er jeg ett monster å leve med.

  6) Jeg kan virke ekstremt overlegen.
  Jeg er ikke det, men jeg blir så usikker og redd for å si noe feil.

  7) Hater å være alene hjemme eller å bli forlatt.
  Jeg har mistet så alt for mange av både venner og familie til kreft. Samtidig døde nesten samboer fra meg for noen år siden pga. sykdom. Dette satte sine spor.

  8) Favorittmaten er flesk og duppe, taco og en sykt feit rå biff.
  Feit mat generelt. Spiser heller det enn godteri.

  9) Er ett ekte surre menneske uten like.
  Ser dessverre ut som at Stine har arvet dette.

  10) Jeg er ekstremt redd for krig. 
  Bare de sprenger nye tomter, så er jeg sikker på at det er verdens undergang.
  Jeg prøver å holde motet oppe for Stine sin skyld. Men jeg er så redd at jeg nesten ikke får sove.
  Har gått inn på tanken om å oppsøke en psykolog for frykten min. Da den er voldsom og hindrer meg i mye. Jeg har mye angst for å dra på store steder, som konserten nå i mars. Tilfelle det skal skje noe.

  Det var 10 ting om meg. Nå skal jeg og ei venninne spille Until down. Riktig god kveld

  #10ting #Personlig 

 • 01.03.2017
 • //
 • Kl.20:20
 • //
 • Mitt Liv
 • //
 • 7 kommentarer
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no