Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  2 Totalt ulike svangerskap

  De sier så - '' Ingen svangerskap er like, alle er forskjellige ''. Ikke at jeg har tvilt på utsagnet. Men så forskjellige disse svangerskapene mine har vært, er en opplevelse uten like.

  Med Stine oppdaget jeg ikke graviditeten før sent, i uke 21. Kanskje ikke så rart, når jeg ikke fantes kvalm, ikke hadde jeg mage, ingenting som skulle tilsi at jeg var gravid.  Vel noen plager hadde jeg, men det ble bortforklart med at jeg var så aktiv i stallen, at jeg var utslitt. Og det var jo trossalt bare supert at jeg hadde fått matlyst. Jeg hadde ikke migrene anfall, jeg var så mye friskere enn jeg noen sinne hadde vært.
  Jeg kan vel bare drømme om ett lignende svangerskap igjen, ett svangerskap uten komplikasjoner, ett svangerskap uten særlig til plager.  I motsetning til dette svangerskapet hvor jeg er så mye kvalm, jeg kaster opp mer enn hva jeg får i meg, jeg har ekstreme ryggsmerter, så store at enkelte dager er det umulig å komme seg opp av sengen. Migrena har blitt mer fremkallende og jeg er trøtt. Jeg er konstant trøtt. Jeg kunne sovet flere døgn på rad, uten problemer med å sovne igjen. Hadde jeg hatt muligheten hadde jeg sovet hele tiden. Dette går igjen utover mammarollen, jeg føler jeg ikke klarer å stille 110% opp for Stine, heldigvis har jeg mange rundt meg som hjelper oss, og barnefar, ja barnefar, han er uunnværlig. Han er bare så fantastisk.  Jeg hadde aldri klart dette uten han.

  Vi er fremdeles usikre på hvor langt vi faktisk er på vei, og jeg gleder meg så enormt til å få dette bekreftet på ul. Jeg har jo også allerede fått mage, noe som er så koselig. Det er en helt fantastisk følelse, jeg kjenner litt til liv, og vi fikk høre hjertelyden for første gang på torsdag. Jeg ble så lettet at jeg nesten begynte å gråte. Jeg ble så ekstremt rørt og ikke minst lettet. Jeg innbiller meg hele tiden at dette bare er en svulst. Noe vondt, hvordan kan jeg fortjene og få enda ett barn? Hva har jeg gjort, som får til dette? Mens andre ikke har sjansen til å klare det? Men å få høre hjertelyden. Det gjorde meg mer bevist på at dette kanskje er ett lite foster, det er kanskje ett lite barn.
  Så nå gleder jeg meg til å se vår lille spire.
  Noe har vi vel gjort riktig som virkelig fortjener å få en nummer 2. Og Stine, hun gleder seg så mye til å bli  ''Søsse''. Dette er stas for oss alle.

  #Svangerskap #Gravid #Mammablogg #Familie #Kjærlighet #Storesøster #Mamma #Baby #Barn #Glede

  2 Kommentarer

  Torunn

  30.06.2017 kl. 14:30
  - og alle fødsler er ulike.

  Ha en fin dag videre!

  Avia

  22.07.2017 kl. 06:24
  Du er så nydelig du.

  Skriv en ny kommentar

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits