Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  På besøk i barnehagen

  Nå flyr virkelig tiden vekk fra meg her. Det knyter seg litt i magen, når jeg nå innser hvor fort tiden faktisk flyr.
  Vi har nå vært på besøk i barnehagen hvor Stine skal starte, hun har oppstart 2 august, og vi gleder oss så mye. Dette blir så stas.

  Men tilbake, vi reiste til barnehagen med sommerfugler i magen, vi var spente på hvordan Stine ville reagere. Men dette var jo absolutt ingen problem. Hun viste allerede stor tillit. Hun gikk rett bort til ei av de annsatte og skulle snakke og leke med henne. Etter litt lek i sandkassen, fikk vi omvisning. Avdelingene var super flotte, - Utearealet og.
  Når de store barna endelig var ferdige med å spise gikk vi ut igjen og Stine fant flere barn hun ville leke med. Hun fant også sklie, og en liten gutt ble med, han ville ha Stine på fanget, dere skulle hørt den latteren. Det var jo enda kulere enn å skli alene.

  Etter å ha fått litt informasjon, og lek, så var tiden inne for å reise hjem. Dette ble ett mareritt. Stine skulle så absolutt ikke være med hjem. Hun lagde den scenen, for å bli værende.
  Så at hun trivdes allerede var det absolutt ingen tvil om.  Nå snakker hun mye om alle barna, og gleder seg mye til å begynne i barnehagen.


  #Familie #Mammablogg #Mamma #Barn #Barnehagestart #Barnehage #Sommer2017 #Kjærlighet #Mor #Datter #Blogg #Gravid  #

  1 Kommentar

  Torunn

  20.06.2017 kl. 22:24
  Så koselig, da!

  Skriv en ny kommentar

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits