Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  Kjære vaksinemotstander

  Kjære deg, ja du.. Du som er så imot vaksiner. Kjære deg som virkelig ikke ønsker å vaksinere barnet ditt. Du som er så overbevist om alt du leser inne på enkelte grupper på facebook eller andre sider på nett.

  Jeg har noen spørsmål til deg, jeg undrer meg og er engstelig for mine barns fremtid.
  Jeg er livredd jeg vil få ett barn som ikke kan vaksinere seg, hvor ditt barn, blir en enorm trussel for mitt, fordi du velger og tru på alt annet enn sunn fornuft.
  Jeg er redd og såret for hvordan du kan spre din avsky.
  Det er bare noen små ting jeg lurer på. Kan du vær så snill og svare meg?  - Mener du virkelig at det ikke fantes krybbedød før vaksinene kom?
  Tror du virkelig at vaksiner dreper våre uskyldige små?
  Jeg kan med hånden på hjerte fortelle deg, - at den dag i dag, er det svært få tilfeller av krybbedød enn tidligere. Dessverre, ja det skjer. Sefølgelig kan det skje, det er en ufattelig tragedie. En tragedie ingen kan sette seg inn i. Men jeg må dessverre si deg, det er ikke vaksinen sin skyld.
   - Kan du fortelle meg, hvor du har dette fra?

  - Barnemisshandling.
  Jeg har enda ikke kommet over dette. Det dere kalte meg, det dere kaller alle oss som vaksinerer våre små skatter. Barnemisshandler. Mener dere virkelig at vi mishandler barna våre? Gir dem store traumer av to små stikk, som bare er skummelt der og da, og raskt går over? Mener dere virkelig at vi er naive og ikke forstår den ''store'' sannheten?
  Jeg har lest mange av teoriene deres, jeg har fått med meg mye forskjellig.
  Jenta mi tar seg faktisk ikke nær av og få vaksine, er vi hos legen, og hun får stikk i fingeren, følger hun nøye med og er stolt som en hane. Hun har så absolutt ikke fått traumer etter en eneste vaksine. Mye av hva dere mener er den store sannheten, er for meg helt på tryne. Beklager, men mye av teoriene deres hører ingensteds til.
   - Kan du svare meg, hvorfor er vi barnemisshandlere? Hva mener du vi gjør galt? Hvorfor det er barnemisshandling og vaksinere!  - Vi får vaksiner for å bli kontrollert eller utryddet.
  Mener dere virkelig det? Skal man virkelig gå å være redd for at de leser våre tanker, at de styrer oss, at vi blir kontrollert. Vi som lar oss selv og våre barn vaksineres, vi er på listen for å bli utryddet. Vi skal slaktes som en flokk griser. Hvor hører disse tankene hjemme? I mitt hode, kanskje på en psykriatisk avdeling. Dette er jo vrangforestillinger så det holder.
  Beklager, men jeg kan faktisk ikke klare og tro på hva dere sier. Hva dere mener. Jeg får meg bare ikke til å se hva dere ser. Kall meg naiv, for all del. Men jeg er 110% sikker på at jeg klarer og styre meg selv, styre mine egne tanker og holdninger. Det samme gjelder min sunne, oppegående hittil fult vaksinerte datter på snart 2.
  - Kan du forklare meg hvordan jeg finner ut om jeg og min jente blir kontrollert? Jeg kan bare ikke se at jeg blir det.

  - Vi er de opplyste.
  Det er det konspirasjons teoretikere kaller seg. ''De opplyste'', ''Vi som leser de riktige nyhetene''. Vel beklager for å si det. Jeg vil påstå at det er alle oss andre som er de opplyste. Dere vil nok ikke kalle dere for konspirasjons teoretikere, å jeg forstår det. Men det er nettopp det dere er. Det er av mye av disse teoriene deres som omhandler vaksine skepsis. Så vær vennlig, forklar meg alt

  - Kan dere svare meg, hvorfor velger dere og la dette gå utover deres barn? De sykeste barna som ikke kan vaksinere seg? Beklager, men jeg syntes dere er så ekstremt egoistiske. Jeg er redd for dere, jeg er redd for barna, jeg er redd for alt det dere vil føre med dere, og hvordan våre barns fremtid vil bli. Når dere ikke klarer å innse at vi vaksinerer for en grunn, og det er ikke for å bli forgiftet, det er ikke for at vi skal bli kontrollert eller drept. Vi vaksinerer oss for å holde oss friske. Kan du ikke sende meg en mail? Fortelle meg hva du virkelig mener, hvor dine kilder kommer fra? Og da, helst med ekte kilder, med ekte forskning, ikke bare teorier. Vær så snill, send meg en mail, fortell meg hvorfor du lar dette gå utover andre sine barn. Jeg trenger sårt og forstå det. For dette er ufattelig for meg nå.  #Mamma #Vaksine #Vaksinemotstandere #Konspirasjonsteoretikere #Familie #Helse #Sykdom #Håp #Krybbedød #Barnemisshandling #Barn #Baby #Vaksineprogrammet

  2 Kommentarer

  desomskapteverden

  07.06.2017 kl. 23:39
  Grunnen til at så mange er blitt skeptiske til vaksiner, var det som skjedde i 2009-2010 med svineinfluensa-vaksinen. Det var flere som ble alvorlig syke av denne vaksinen, og det ble skrevet mye om dette i media. Denne vaksinen er jeg glad for at jeg ikke tok. Men det som er standard-vaksiner for småbarn mot dødelige sykdommer, er noe som alle bør gå for.

  Mawasti

  20.06.2017 kl. 11:07
  desomskapteverden: Den skjønner jeg, men mange har også vært skeptiske før svineinfulensa-vaksinen. Enig med det siste du skriver. det er noe absolutt ALLE med små barn burde gjøre.

  Skriv en ny kommentar

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits