Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  Svangerskaps kvalme

  Jeg sliter så enormt med svangerskaps kvalme om dagen. Ikke bare morgen kvalme. Men jeg er kvalm å kaster opp så å si dag og natt. Det er utrulig at jeg fremdeles legger på meg å ikke går ned i vekt. Jeg er trøtt og sliten og føler meg helt tom når det står på som verst. Men så kom min svigerfar med råd, hva med å prøve armbånd for kvalme? - Ettersom jeg ikke takler tanken på ingefær.

  Jeg hørte med jordmor som også kunne si at hun har hatt ei tidligere gravid som har hatt ekstremt god effekt av dette armbåndet. Så derfor reiste jeg ned på apoteket i går, etter få timers søvn, med mye oppkast. 
  Jeg har nå gått med disse armbåndene som skal sitte på hvert håndledd på ett spesielt punkt, en litenstund å hittil har jeg vært litt mindre kvalm enn hva jeg har vært ellers om dagene. Så nå er jeg virkelig spent på å se om dette fortsetter og virke. Da vil jeg i alle fall prise meg lykkelig.  Det er en liten mettalklump som hjelper med akupunktur på dette stedet som er kvalmenedsettende. Heldigvis uten bivirkninger.
  Jeg er utrulig spent på fortsettelsen, og ikke minst, vil det gi meg noe resultat? Jeg er jo en ganske sær person som er vanskelig og overbevise.   #Gravid #Svangerskap #Kvalme #Morgenkvalme #Sliten #Familie #Barn #Mammablogg #Mamma #Blogg #Håp

  6 Kommentarer

  Torunn

  07.06.2017 kl. 11:17
  Man er jo ikke sær, selv om man ikke er naiv ;)

  God bedring!

  Mawasti

  07.06.2017 kl. 20:18
  Torunn: Hehe, godt poeng! :)

  Simona / mammatils

  07.06.2017 kl. 12:18
  Jeg brukte slike armbånd mye da jeg var gravid. Slet noe voldsomt med kvalme, lenge! De fungerte veldig bra på meg, men jeg merket og at jeg ikke kunne bruke de for lenge av gangen, for da sluttet det litt å virke. Så byttet litt på å ha de av og på. Kan jo være forskjellig fra person til person da, men at de fungerer tror jeg i alle fall på etter min erfaring :)

  Mawasti

  07.06.2017 kl. 20:20
  Simona / mammatils: Huff, men godt de fungerte veldig bra på deg :) Er igjen veldig kvalm, så jeg vet ikke helt med virkningen enda. Jeg regner med at det kanskje kan ta noen dager før jeg vil få full effekt? Tar de av ett par timer, da de er så innmari stramme at det gjør vondt også. Men så fantastisk at det hjalp deg :) Det er jo som du sier, det kan være forskjellig fra person til person:)

  Ei fra Vestfold

  07.06.2017 kl. 13:02
  Jeg hadde god effekt av det da jeg var gravid med frøkna mi som er snart 4 år gammel :) Jeg var mye dårlig, men følte det hjalp :)

  Mawasti

  07.06.2017 kl. 20:21
  Ei fra Vestfold: Så godt å høre :) Da er jeg virkelig spent på hvordan dette vil fortsette :)

  Skriv en ny kommentar

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits