Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  Jakten på egen bolig

  Takk og lov for at det er gratis å drømme. ? Om vi ikke skulle fått ett lån.
  Det er jo som vi alle vet,
  ekstremt vanskelig å komme seg inn på boligmarkedet.
  Jeg har vel egentlig innsett at det vil være umulig for oss.  ​
  Drømmen om egen bolig, er vel en tittel som ville passet bedre. Men vi har også startet jakten.  Men vi har satt en kar på saken, han sender alt av våre papirer til alt av landets banker, så vi venter nå spent på svar. Noe vi regner med å få i løpet av uka.
  Uansett så har jeg for vane av å drømme meg bort på finn.no og andre div. sider for å finne drømme boligen. Vi tenkte først på å bare få oss en andelsleilighet, men med tanke på hvor usikkert dette er, ved at de kan heve husleie for å male byggene, eller de bestemmer seg for at nå skal alle bad/stuer pusses opp. Har vi nå heller valgt å satse på ett hus. Eneste kravet vi har er at vi har minst 3 soverom.
  Jeg har funnet 3 hus i Svarstad/Lardal jeg virkelig har forelsket meg i. Spesielt ett, med en helt greit tomt størrelse på 4 mål, med stall og hønsehus. Jeg vet jo at vi mest sannsynlig ikke vil klare å få til og kjøpe dette. Men det er så koselig å drømme seg litt bort også.
  Det som er det viktigste for oss nå, er og kunne gi barna våre, en best mulig barndom, gjerne eie ett lite hus på landet. For å få bedre plass.  Nå har det seg også slik at Tanja, skal hjem tilbake til sine tidligere eiere. Jeg ser jo den at jeg ikke har sjansen til 2 barn, hund og hest. Dette blir ekstremt trist. Men jeg vet hun vil få det godt den siste tiden hun har igjen. Jeg har også fått spørsmål om å fortsette og kanskje ha henne på halvfôr eller kvartfôr eller hva som helst når jeg er klar for det. Så dette betyr kjempe mye for meg.
  -Kunne vi ikke bare vunnet noen millioner i lotto? Kjøpt oss drømme gården, beholdt hesten og kanskje kjøpt oss 1 eller 2 til? Det er ikke tiden det vil stå på. Men økonomien. Det er dyrt med hest. Ekstremt dyrt.
  Men at det er en givende livsstil og hobby, det er det absolutt ingen tvil om. Stine ler så hun gråter nesten når hun får sitte på hesteryggen og ri. Det er jo så stas og være med til ''TA'' å stelle henne.  Jakten på drømme hjemmet får fortsette når vi vet hva vi kan evt. få i lån. Men jeg håper vi skal få til noe, og jeg kan oppdatere bloggen med at vi er på flyttefot, oppussing og interiør. Noe jeg absolutt elsker.  #Familie #Drømme #Hus #Leilighet #Interiør #Hest #Familie #Kjærlighet #Boligmerkedet 

   

  2 Kommentarer

  Kjersti

  06.06.2017 kl. 11:58
  Ingenting er umulig, det tar bare litt lenger tid.

  Masse lykke til med huskjøp når det skjer!

  Mawasti

  07.06.2017 kl. 11:10
  Kjersti: Det har nok kanskje helt rett i. Spennende er det iallefall :)
  Tusen hjertelig takk for kommentar :) Ha en riktig flott dag videre :)

  Skriv en ny kommentar

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits