Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  Endelig time til ultralyd

  Endelig, eller endelig og endelig vi har nå fått time til ultralyd. Relativt kjapt etter at henvisningen ble sendt. Det er ikke før 10 juli men likevel, jeg gleder meg så mye. Det er jo veldig usikkert hvor langt vi har kommet i svangerskapet. Legen trudde jeg var 11-12 uker å helte mest på 12 uker da jeg var hos henne. Men da jeg kom til jordmor fant hun ikke hjertelyden, så da kan det hende jeg ikke er så langt på vei som først antatt. 


  {Storesøster sitt Ultralydbilde}

  Grunnen til at dette er usikkert er min meget uregelmessige menstruasjon. Er den borte 1-2 mnd om ikke mer. Er det absolutt ikke noe nytt. Det er slik det har vært i alle år. Jeg kan ha besøk alt fra en gang i året til hver 3 mnd. Noen ganger hver mnd i 2-3 dager. 
  Kanskje ikke så rart alt blir så usikkert som hva det er da. Det skal uansett bli fantastisk å finne ut av den virkelige terminen, blir det i desember? Eller kanskje januar? Vi er spente, veldig spente.  Jeg gleder meg også enormt til å se den lille. Det er en helt fantastisk følelse å se dem for første gang. Så vi gleder oss. Jeg er også litt usikker på om jeg vil vite kjønnet. Eller om jeg vil få en overraskelse under fødsel. Akkurat nå tror jeg at det er en liten gutt ettersom at svangerskapet er stikk motsatt enn det forje. 
  Men igjen blir jeg litt redd. Hva om vi faktisk får en gutt? Jeg har null peiling på hvordan man skal vaske og ordne gutter. Jeg ser for meg at det er dobbelt så vanskelig som ei jente. Garantert fordi jeg både er jente og har ei jente fra før av. Jeg får bare stole på instinktene mine. Å håpe at jeg klarer det.
  Tiden må gå fort. Jeg kan virkelig ikke vente med å se deg før første gang lille venn.

  #Mamma #Gravid #Svangerskap #Ultralyd #Blogg #Sommer2017 #Hverdag #Spent #Kjærlighet #Familie #Barn 

  4 Kommentarer

  Torunn

  05.06.2017 kl. 19:51
  Instinkter. Tips. Gode råd. Veiledning.

  Senk skuldrene. Nyt ventetida!

  Ha en fin kveld videre :)

  Mawasti

  07.06.2017 kl. 11:10
  Torunn: Tusen takk :) Det er nok det som gjelder ja, du har nok helt rett :) <3

  minestoretanker

  07.06.2017 kl. 02:29
  åå, så koselig<3

  Mawasti

  07.06.2017 kl. 11:11
  minestoretanker: Ja, så absolutt :) Vi er veldig spente her <3 Tusen hjertelig takk for kommentaren :)

  Skriv en ny kommentar

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits