Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  Angsten for å føde før tiden  

  Fra testen lyste gravid, var min første tanke ''Herre gud, vil jeg føde før tiden igjen?''.
  Det holdt med at Stine kom litt over 1 mnd for tidlig for oss. Nå er jeg redd den vesle også kan komme tidligere.  Jeg vet vi vil være i de beste hender, jeg vet det mest sannsynlig vil gå bra. Det gjorde jo det sist.
  Men den angsten, angsten for den lille, den er der. Det er ikke til å legge skjul på.
  Vil jeg takle enda en prematur fødsel? Vil jeg kanskje takle enda mere billrubin (gulsot og lysbehandling). Svaret er ja. Jeg vil jo takle det. Men det skremmer meg. Den engstelsen for hva som kan skje, eller ikke skjer når vi ønsker det mest.

  Vi vil nok klare det, takle det på en god måte. Uansett hva, vi har jo vært igjennom dette tidligere, hva kan være så annerledes denne gangen? At barnefar ikke kan være på sykehuset med meg, hele tiden? Fordi han må være hjemme med vesla, men det er jo da absolutt ikke verdens undergang. Vi vil nok klare dette uansett. Men det knyter seg sakte i magen. Jeg er jo redd.

  Det er kanskje ikke bare hodet mitt alt sitter i nå, det er vel en god del hormoner som spinner vilt i kroppen og hyler og skriker, i frykt.
  Jeg er livredd for å bli satt i gang på nytt, jeg er livredd vannet vil gå ett annet sted denne gangen.  Mest sannsynlig vil vi oppleve en helt ny fødsel denne gangen, kanskje jeg går på overtid? Kanskje jeg absolutt ikke trenger å settes i gang? Hvem vet!? 
  Det er på tide å tenke positivt, se de lyse sidene ved alt. Jeg må trekke pusten dypt, og ikke bare tenke på alt som kan skje eller gå galt. Det er NÅ jeg skal nyte svangerskapet, det er NÅ jeg skal tenke positivt og være en god mor for mine barn. Stine som snart er 2 og min lille huleboer!

  #Gravid #Mamma #Svangerskap #Prematur #Fødsel #Tanker #Angst #Barn #Familie #Kjærlighet #Mamma #Hormoner #Sommer2017  

  2 Kommentarer

  Torunn

  04.06.2017 kl. 20:32
  Det gjelder å ta det som det kommer. Ønsker masse lykke til :)

  Ha en fin kveld videre!

  Mawasti

  04.06.2017 kl. 21:34
  Torunn: Det har du nok helt rett i :)
  Tusen takk :) Å ha en riktig flott kveld videre :)

  Skriv en ny kommentar

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits