Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  Ridetur og spenning i hverdagen

  Denne helgen har både vært fantastisk, slitsom, koselig og strevsom.
  Jeg har brukt god tid i stallen og i går fikk jeg meg en skikkelig god ridetur. Noe jeg virkelig har savnet. Det var godt å komme seg opp og ut på en lang tur. Det samme gjorde vi i dag, vel jeg leide Tanja og datteren til ei i stallen fikk ri.
  Det var veldig slitsomt men også utrulig koselig.  Jeg har begynt å trene opp musklene på gamle mor, hun har stått litt nå i vinter pga. en del skader. Nå har vi endelig startet opp for fult igjen, og det er så deilig og holde på i stallen. Spesielt å sette seg opp i salen igjen. Nå håper jeg at jeg får til noen ridetimer for å fokusere mer på sitsen min igjen. Helt utrulig hvor ødelagt den blir etter å ha ridd mye på tur. Man legger på seg så mye uvaner man helst skulle vært foruten.  På lørdag reiste jeg ned på jobben til samboer, da de hadde innbrudd av FLAX-banden for en uke siden. Det har vært mye å gjøre der nede etter innbruddet. Men nå er heldigvis det meste på plass igjen. Jeg skal være ærlig å si at jeg er glad det er over, og de nå sitter inne.
  Det var ekstremt ekkelt da alarmselskapet ringte han, og han løp ut døren for å komme seg ned på jobben, med øksa i hånda. Han var heller ikke hjemme før klokken var 6 på morgen, og jeg satt hjemme livredd. 
  Så jeg hjalp Robert med endel ting på jobben i går, så han fikk blitt ferdig til normal tid. Veldig deilig og bruke kroppen, men også slitsomt. Spesielt når man ikke er noe flink på annet enn hva man vanligvis gjør hjemme. 

  Så skal jeg sitte godt plantet i stolen resten av kvelden, og bare slappe helt av før jeg skal snorke meg inn i ett helt nytt døgn! 


  Riktig god søndagskveld videre=) 

  #Hverdag #Mammablogg #Hest #Hesteliv #Hesteblogg #Helg #Mars2017

  0 Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits