Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  På tide med søsken snart?

  Jeg som er oppvokst med 2 brødre, ser for meg det å være alene barn som veldig trist.
  Jeg skulle ikke vært mine brødre foruten. De er så å si hele verden for meg nå i voksen alder. Samboer har ei søster, men han kjenner henne ikke. Hun bor i svergie og de har lite kontakt.
  Så for han er det ''normalt'' og være alene.
  Her i huset tenker jeg veldig på at det kanskje er på tide med en til snart. At det ville vært koselig, og enda mer hektisk enn hva hverdagen allerede er. Det er heller ikke bare jeg som begynner å føle litt på denne følelsen. Vel, nå har vi fått spørsmålet ''Når kommer nestemann da?'' rett etter Stine ble født. Men nå begynner også folk å spørre oss oftere.

  Jeg sa jo fra jeg fikk Stine på brystet ''Dette gjør jeg gjerne igjen''. Så jeg har absolutt ikke noe problem med tanke på en ny fødsel. Men jeg vil heller ikke være den eneste i forholdet som vil ha enda ett barn. Nå ønsker jeg at vi kan planlegge ett svangerskap, og være med på hele svangerskapet og ikke bli snytt for halve.


  {Bilde av Stine fra Torill Kjørum}

  Det blir nok ingen lillesøster eller lillebror med det første. Men jeg håper det kommer en dag, jeg håper vi blir klare for det. Jeg ser også for meg at det må være utrulig trist og være alene barn når du blir eldre og foreldrene går vekk. Jeg vil at Stine og en. Evt. Lillesøster eller lillebror kan trøste hverandre, stå i det sammen. Være sterke sammen.

  Men er det noe som skremmer meg, om vi skulle bestemme oss for å få en til. Er det om jeg vil bli like glad i nestemann, eller bli mindre glad i Stine. Det er en stor frykt for meg. Jeg er redd jeg kanskje ikke vil klare og være like glad i begge to.

  Jeg er også redd for at Stine vil føle seg mindre verdt, eller føle seg satt til side. Selv om hun er ekstremt omsorgsfull, så vil vel den første tiden med en baby være tøff. Men dette er bare spekulasjoner i mitt hode. Uten at jeg vil få svar før det eventuelt vil skje.
  #Familie #Barn #Mammablogg #Kjærlighet #Drømmer #Tanker #Vennskap #blogg
   

  0 Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits