Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  Vi fikk barnehageplass

  Jeg hadde så vidt slått opp øynene da jeg hører jeg får en mail tikkende inn i innboksen på mailen.
  ''Tilbud om plass i barnehage'', overlykkelig over å endelig få svar løp jeg inn på stua, dro frem pc?n og trykket meg inn på mailen for så inn på kommunens hjemmesider, for å takke ja.


  Det var første valget hvor hun fikk tilbud om plass, så jeg var ekstremt glad for det. I denne barnehagen kjenner jeg flere foreldre som har barn også. Så jeg vet det er en god barnehage. Barn og foreldre trives godt i den.
  Stine vil ha så godt av å begynne i barnehage nå. Jeg gleder meg utrulig mye, ikke bare på hennes vegne. Men det skal bli ekstremt deilig og få henne ut i barnehagen også. Det er relativt slitsomt å gå hjemme ett ekstra år.  Mange som har trudd jeg har hatt ''ferie'' når jeg har gått hjemme med Stine. Men ferie, HA!
  Det har absolutt ikke vært noen ferie. Det har vært fulltidsjobb ganger 2.
  For å være helt ærlig, så hadde jeg gått hjemme med nummer 2 også ett ekstra år. Da jeg trives godt med det, og liker å få med meg alt det nye. For meg så er det alt for tidlig å la barn starte i barnehage høsten det året de fyller ett år (eller tidligere).
  Barn har så godt av å være med foreldrene sine. Og har man mulighet så syntes jeg virkelig
  at flere skal gjøre det. Men det er også hvis barnet kan trives.  Sefølgelig så er det nok mange barnehagetanter som er uenig med meg her. Jeg har heldigvis møtt både en barneverns pedagog som mente jeg har gjort det riktige her. Spesielt siden jeg hadde mulighet til det.

  Uansett hva man velger er det jo fordi det passer deres familie. Man skal ikke tenke på hva alle andre rundt trur og tenker. Men nå føler jeg faktisk det har blitt mer tabu å gå ett ekstra år hjemme med barna.

  Jeg hadde aldri valgt om igjen nå. Jeg hadde gjort det samme igjen, helt klart. Uansett hvor sliten jeg er på kveldene og hvor oppgitt jeg er på dagtid. Så er dette en tid jeg ALDRI vil få oppleve igjen med vesle mor.  
  #Barnehagestart #Familie #Mammablogg #Mamma #Barnehage #Mars2017 #Vår #Barn #Kjærlighet #Lykke #Tabu

  4 Kommentarer

  Kristine

  17.03.2017 kl. 21:25
  Åååh gratulerer! :D <3

  Mawasti

  17.03.2017 kl. 21:34
  Kristine: Tusen takk :D Det skal virkelig bli spennende og ikke minst gøy for oss alle :D

  Oda Davidsen Nygaard

  17.03.2017 kl. 22:39
  Hadde jeg hatt muligheten til å være hjemme et ekstra år, hadde jeg gjort det uten tvil, men her må mini dessverre begynne i barnehagen når han fyller ett. Helsesøster ble overrasket over at vi ikke valgte å starte før hvis vi fikk plass før, men jeg føler det er tidlig nok å begynne som ettåring.:)

  Mawasti

  17.03.2017 kl. 22:50
  Oda Davidsen Nygaard:
  Men da gjør dere det som er riktig for dere og deres situasjon iallefall :)
  Å du skal absolutt ikke ha dårlig samvittighet uansett om du sender han i barnehagen eller går hjemme =) Helt klart, merkelig at ikke samfunnet kan bygge opp for å la det være litt mer fritt og akseptabelt og kanskje kunne gå hjemme til barnet er 2-3 år. Stå på =)

  Du gjør uansett det som er best for dere, det står det respekt av :) Ha en riktig flott fredagskveld videre=)

  Skriv en ny kommentar

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits