Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  IKEA og gårdsbesøk

  Det har vært stille fra vår side i helgen. Det er en enkel grunn. Jeg har vært på IKEA og handlet skrivebord og stol. Skal si jeg har blitt fornøyd med resultatet her hjemme, jeg har fått ut en stor hylle, som har tatt ekstremt med plass. Så har jeg nå fått meg ett lite kontor hjørne. Noe som har blitt utrulig fint.
  Til og med samboer syntes det har blitt utrulig fint her. Han er nesten mer gira enn meg. 
  Til våren skal vi også legge nytt gulv med varmekabler og få nye vinduer. Så nå begynner jeg å få en følelse av at jeg har ett hjem å komme hjem til. Noe som er ganske utrulig ettersom at jeg har bodd her i nesten 7 år.  Det er ufatelig deilig nå når ting endelig løser seg litt her hjemme.
  Skal prøve å få tatt litt bilder nå før vi skal pusseopp. Så det blir litt før og etter bilder av stua. 
   


  På søndag var vi hos en venn av oss og hilste på. Hun har flyttet på en stor gård og hadde nå fått mange gjeite killinger. Så vi tok med oss Stine for å se og kose på dem.
  Stine syntes det var litt skummelt med så mange gjeiter og da spesielt når den ene hoppet på ryggen hennes. Men det gikk også fort over. Så lenge hun satt på fanget mitt. Da følte hun seg trygg og sa BÆ i ett sett med de søte små.


  Vi har med andre ord hatt en hektisk helg, hvor det har skjedd ting hver dag. Jeg har stor kost meg, og føler meg så utrulig heldig som har så mange flotte mennesker rundt meg, som blir med på ting, inviterer oss på ting og gjerne hjelper oss om vi skulle trenge noe hjelp.
  Gode venner er gull verdt!

  #Familie #Mammablogg #Blogg #Hjem #Gård #Gårdsbesøk #Barn #Gjeiter #Hverdag #Kjærlighet #Dyr #Venner #IKEA #Mars2017

  0 Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits