Mawasti

About

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Categories

  Archives

  Search

  Måneden som gikk - Februar


  Opptur:
  Jeg savnet friheten hos blogg.no, så jeg gikk også tilbake til denne bloggen, samtidig som jeg har startet med helt blanke ark. Jeg vil fremdeles skrive for babybloggerne. Men jeg vil legge all min vekt og resterende tid jeg har på denne bloggen.
  Nedtur:
  Vi har alle sammen ligget de to siste ukene av februar med RS-virus. Heldigvis har det gått bra med veslemor. Og vi trengte ikke sykehusinnleggelse, grunnet alderen hennes.

  Tvserie:
  Under the dome
  Bilde:

  Morsomste:
  Jeg begynte å skrive hos babybloggerene. Samme dag, hvor mitt første innlegg kom ut, fikk jeg telefon fra TV2. Noen timer senere lå nettsaken ute. Dere kan lese saken HER
  Dette var en sak om gravide som slanker seg, for å få minst mulig babyer. Dette var absolutt ikke forventet, men kjempe morsomt.

  Ellers skjedde dette:
  -Vi var hos fotografen og brukte gavekortet fra dåpen til Stine. Dette digget jenta vår, og hun har nok vært modell i ett tidligere liv. Posering ? Dette kan hun.

  -Jeg har laget min første rekekabaret, med stort hell. Synd at jeg selv ikke fikk spist noe av den, da jeg er allergisk mot skalldyr. Men jaggu, så smakte den vist bra.

  -Vi har valgt å flytte Tanja tilbake til gamle stallen. Ikke like mange og flotte fasiliteter her, men jeg trives så godt med menneskene på den stallen. Kommer helt klart til å savne vaskespilt, varmt vann og ridebane. Men det viktigste er jo trossalt att man trives.


  -Jeg og Tanja har fått beundrere. Noe som er super stas. Setter virkelig pris på det. Så herlig å få høre hvor godt vi passer sammen, og det samholdet vi har.

  Nå ser jeg frem til Mars, og alt vi vil oppleve.

  #Blogg #Mamma #Hverdag #Februar17 #Barn #Hest #Mammablogg #Familie #Stall #Kjærlighet 

  0 Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits